n

Vrouwvriendelijke garage

Tussen alle autobedrijven willen we ons graag onderscheiden. Dit doen we met het geven van vrouwvriendelijke informatie. Bij ons krijgt u dan ook geen moeilijke technische uitleg over het onderhoud en de reparaties aan uw auto. In duidelijke taal leggen wij uit wat nodig is aan uw auto. Ons gekwalificeerd personeel houdt u op de hoogte van de kosten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Onze vrouwvriendelijke service biedt u een “huiselijke” wachtruimte met een speelhoek voor de kinderen en Wi-Fi voor u. Ook een hoek met koffie en thee staat klaar samen met een stapel toepasselijke lectuur.

Onze ideeën zijn over gewaaid uit Engeland. Bedrijven kunnen zich aansluiten bij de “Foxy Lady Drivers”. Een organisatie die zich inzet voor meer vrouw vriendelijkheid bij autobedrijven. Ze tekenen hierbij een overeenkomst om vrouwen professioneel te behandelen. Waarbij u niet wordt overladen met nutteloze informatie of het verkopen van onnodige reparaties.

Vanaf de binnenkomst willen wij dat u zich bij ons thuis voelt. Wanneer de auto weer gereed is zullen wij de gespecificeerde factuur duidelijk aan u uitleggen. Zodat u terug kunt kijken op onze goede service en weer veel veilige kilometers kunt maken.