n
 

Tazzari Zero Emission Brommobiel

Een vooruitstrevend bedrijf in Italië die in 2006 is begonnen met de bouw van een volledige elektrische auto de “Tazzari Zero”. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de bouw van de MiniMax in 2022. De MiniMax is de microauto voor 2 personen en de MiniMax Cubo is een 1 persoons commercieel voertuig speciaal voor de “Last Mile Delivery”gebouwd.

De levering van Tazzari EV omvat een uitgebreide collectie van elektrische voertuigen. De nieuwste ontwikkeling is de MiniMax een compacte en moderne citycar.

Gebieden met beperkt verkeer, parkeerproblemen en vervuiling hebben een gemeenschappelijke oplossing: elektrische minicars . Dit zijn emissievrije transportmiddelen, zeer wendbaar en specifiek ontworpen om door de stad te reizen, om onder alle omstandigheden maximale functionaliteit en totaal comfort te garanderen. Bewezen technologie, autonomie en rijgemak maken onze minicars tot een praktische en leuke oplossing voor stadsverkeer. Het innovatieve en uiterst moderne ontwerp, met de mogelijkheid van technische en chromatische aanpassingen, maken deze kleine auto’s de perfecte oplossing voor uw mobiliteit. Voor iedereen in de familie wil mobiliteit in stadscentra op een nieuwe manier beleven. Onze elektrische voertuigen met 2 en 4 zitplaatsen garanderen een bereik van 70 tot 336 km , met maximumsnelheden tussen 45 en 90 km/u , voor topprestaties en maximale veiligheid. De uitrusting en aanpassingen zijn niet te onderscheiden aan die van hybride of benzineauto’s, dankzij een uniek vakmanschap dat in staat is om de elektrische miniauto’s “Made in Italy” tot leven te brengen. De leuk en gemakkelijk te rijden (niet zonder rijbewijs maar met een normaal AM-rijbewijs), echt exclusief (met design bestudeerd door internationaal gerenommeerde merken zoals Walter De Silva) en van de hoogste kwaliteitsstandaard. Bevrijd uw innovatieve geest en ontdek alle opwinding van elektrische mobiliteit, van ontspannen en energiek rijden in de stad tegelijkertijd, van avant-garde voertuigen die u een comfortabelere toekomst in kunnen sturen, met stijl en karakter.

Klik hier voor het Tazzari assortiment

 

Tazzari MiniMax

Klik hier voor informatie

Bezorgd over het Coronavirus? Dat zijn wij ook. Wij hebben maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Lees hierover meer.