n

Sunra Hawk e-Scooter

De Sunra Hawk is stoer, modern en natuurlijk 100% elektrisch.

         

Wilt u er graag met z’n tweeën geruisloos en milieuvriendelijk op uit? Stadsmobiliteit in een modern jasje! Deze elektrische scooter is namelijk voorzien van extra veel beenruimte en een grote buddyseat die voldoende ruimte biedt aan twee personen. Ook is er een bergruimte onder de buddyseat.

De Hawk is een elektrische scooter van de bekende Chinese e-scooter producent Sunra. Het bedrijf verkoopt scooters in 70 landen en heeft een productiecapaciteit van 4 miljoen elektrische scooters per jaar.
De scooter heeft een hoge kwaliteit 2000 Watt Bosch motor en kan worden besteld met twee accu opties: 1x 20 Ah voor een bereik van 65 km en 2x 20 Ah voor een bereik van 130 km.
Leverbaar in een 25 km/h (snorfiets) en 45 km/h (bromfiets) uitvoering.

Rijden met een elektrische scooter is milieubewust en stukken voordeliger. Je hebt niets te maken met brandstofprijzen en hoge onderhoudskosten. Je elektrische scooter opladen die je bijvoorbeeld ’s nachts als je hem toch niet gebruikt. ’s Morgens staat hij dan weer klaar met een volle acculading voor een dag rijplezier!

  

 

De rijke standaard uitrusting maakt het rijden geweldig. Zoals een uitgebreid dashboard, USB aansluiting en Bluetooth. De scooter heeft ook speakers om tijdens het rijden een geluid te produceren voor het verbeteren van de veiligheid van voetgangers.

  

Consumenten adviesprijs van de Sunra Hawk:

  • Lood accu            bereik 40 km       € 1595.00
  • Lithium  accu      bereik 70 km         € 1995.00
  • Lithium accu 2x  bereik 130 km      € 2495.00

   Afleveringskosten en kentekenaanvraag € 225.00

Brochure:

MOVE_a4-flyer_Sunra-Hawk_v1

Heeft u interesse in een MOVE product neemt u dan contact met ons op:

Tel. 075-6167918            Email: info@vinkmobiliteit.nl

Wij nodigen u graag uit om langs te komen voor een uitgebreide uitleg en/ of een proefrit.

Een leuke film (in het duits) vindt je op Youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=GgynLTv6O4Y

Bezorgd over het Coronavirus? Dat zijn wij ook. Wij hebben maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Lees hierover meer.