n

Over Ons

over-autovink-zaandam

Sinds 1966 is Autovink een feit.  Wij delen deze historie graag met u.

Na jarenlang gesleuteld te hebben in een kleine garagebox werd het in 1968 tijd voor de heer Thorbecke en zijn compagnon de heer Vink om te verhuizen naar een grotere ruimte. Dat werd een ruim bedrijfspand aan de Eendrachtstraat te Zaandam. Jarenlang werd er hard maar met veel enthousiasme gewerkt en breidde de klantenkring zich flink uit. Na het uittreden van de heer Thorbecke in 1996, is de heer Vink verder gegaan met zijn zoon Erwin Vink.

Nieuwe situatie
Inmiddels is Autovink uitgegroeid tot een veelzijdig autobedrijf met veel ervaring en vakmanschap. In 1998 hebben wij ons huidige pand aan de Oostzijde betrokken. Een bestaand pand op een kleinschalig industrieterrein binnen de bebouwde kom van Zaandam. Op deze locatie zijn wij goed bereikbaar voor onze klanten, met twee NS-stations, een busstation en de autosnelwegen A7 en A8 kunt u ons eenvoudig en snel bereiken. Wij zijn uitgegroeid tot een modern autobedrijf met een goed uitgeruste werkplaats en een sfeervolle showroom. In 2012 hebben wij ons pand gerenoveerd en is de naam Thorbecke Vink officieel veranderd naar Autovink.

Laatste ontwikkelingen

Sinds 2018 is ons bedrijf overgedragen een Erwin Vink. Ons bedrijf richt zich ook op de toekomst. Reden voor ons om de handelsnaam “Vinkmobiliteit” toe te voegen. De huidige mobiliteit verandert continu door maatschappelijke ontwikkelingen. Ook in de toekomst willen wij u de juiste mobiliteitsoplossing bieden. Vinkmobiliteit zorgt voor uw stadsmobiliteit

Bezorgd over het Coronavirus? Dat zijn wij ook. Wij hebben maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Lees hierover meer.