n

Oldtimercheck

Bij Autovink in Zaandam is uw oldtimer in goede handen. Een Austin Seven uit 1930 is bijvoorbeeld een auto die in aanmerking komt voor de jaarlijkse oldtimer check. Deze auto is vrijgesteld van de Algemene Periodieke Keuring en dus niet verplicht in de werkplaats te komen. De Austin Seven uit 1930 is een favoriet voor de sportieve oldtimer liefhebbers. Er werden van 1923 t/m 1939 851 exemplaren van deze sportieve 2-zitter geproduceerd. Met zijn 750 cc motor levert hij maar liefst 7 Pk. In de jaren 20 was de Austin Seven de lieveling van het Britse volk en was hij erg concurrerend vanwege zijn karakteristieke lichtgewicht uitstraling. In 1934 kreeg de auto een lager chassis en gingen de banden van 19-inch naar 17-inch waardoor er nieuwe vormen en stijlen konden worden toegepast .

De Jaarlijkse Oldtimercheck

U begrijpt dat zulke mooie en oude wagens goed onderhouden moeten worden als u nog lang van ze wilt blijven genieten. Omdat er voor auto`s van voor 1 januari 1960 geen APK-keuring meer verplicht is, is het toch belangrijk dat u wel regelmatig uw wagen laat nakijken. Ook deze prachtige Austin Seven hebben wij onlangs onderworpen aan de jaarlijkse oldtimercheck en kan er nu voorlopig weer tegenaan. Op deze manier bent u er zeker van dat u met een veilig gevoel de weg op kunt met uw geliefde oldtimer en kunt u zorgeloos genieten van dit mooie stukje geschiedenis. Wees er dus op tijd bij en kom naar Autobedrijf Autovink in Zaandam voor de jaarlijkse oldtimercheck.

Bezorgd over het Coronavirus? Dat zijn wij ook. Wij hebben maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Lees hierover meer.