n

Lease Onderhoud

lease-onderhoud-autovink-zaandam
Autovink Zaandam richt zich op de zakelijke markt. U als leaserijder mag zelf kiezen voor de service en onderhoud aan de lease auto. Met een aantal leasemaatschappijen hebben wij een “SLA”. Als onderdeel van de Bovag zijn wij voor u als berijder een vertrouwde keuze. Door onze jaren lange ervaring en moderne uitrusting zijn wij gemachtigd om alle voorkomende werkzaamheden aan alle merken personen- en lichte bedrijfswagens uit te voeren. Via onze website kunt u online een afspraak maken.

Vertel ons wanneer het u schikt en wij regelen verder alles met de lease maatschappij. Door de gunstige ligging van ons bedrijf kunt u in korte tijd overal in Zaandam komen. Zo zijn er twee stations en een bushalte aanwezig. Verder staan er altijd leenfietsen klaar. Ook een leenauto behoord tot de mogelijkheden.

Heeft u recht op gelijkwaardig vervangend vervoer? Gewoon aangeven bij de afspraak en wij zorgen dat de vervangende auto klaar staat. In ons bedrijf heeft direct contact met onze werknemers. Door de korte lijnen kunt u duidelijk aangeven wat de eventuele storingen en problemen zijn aan de auto. Bij kortere reparatie en/ of onderhoud is het mogelijk om te wachten. Koffie, Thee en een Wi-Fi netwerk is beschikbaar. Werken tijdens het wachten? Een kantoorruimte is beschikbaar. In ons bedrijf waar “klant nog koning is” kunt u terecht voor alle service en onderhoud aan u lease auto. Natuur met de persoonlijke service en kwaliteit die u van een Bovag bedrijf mag verwachten.