g n

Onderhoud aan boottrailers en aanhangers

caranvan-onderhoud-autovink-zaandam

Wist u dat u ook voor het onderhoud aan uw boottrailer naar autobedrijf Autovink in Zaandam toe kunt gaan? Lees hieronder het belang van regelmatig onderhoud.

Onderhoud voor uw boottrailer

Zoals u weet is het onderhoud aan uw boottrailer een klus die goed en professioneel uitgevoerd moet worden. Omdat een boottrailer vaak te maken krijgt met hoge snelheden op de weg en veel in contact komt met zoet en zout water, is het des te belangrijker dat er regelmatig onderhoud aan wordt gepleegd. Onze ervaren en vakkundig opgeleide monteurs zullen graag het onderhoud aan uw boottrailer plegen. U kunt er bij ons zeker van zijn dat wij altijd professioneel, nauwkeurig en efficiënt te werk gaan. Na het onderhoud is uw boottrailer er weer klaar voor om u en uw boot veilig naar uw bestemming te transporteren.

Onderhoud voor uw aanhanger

Als u een aanhanger heeft dan weet u onder wat voor een druk het kan staan. Omdat een aanhanger voortdurend belast wordt door gewicht is het van groot belang dat u deze in goede conditie blijft houden. Dus als uw aanhanger onder de 3500 kg weegt dan zullen wij hem bij Autovink in Zaandam weer in orde maken. Bij het onderhoud letten wij op o.a. de volgende onderdelen:

  • Remmen
  • Verlichting
  • Wiellagers
  • Koppelingen
  • Kabels
  • Bevestiging van de onderdelen

Kom dus snel bij ons langs. Bij ons weet u altijd zeker dat het onderhoud op een betrouwbare, professionele en efficiënte wijze wordt uitgevoerd.