n

Banden Service

banden-service-autovink-zaandam

Autovink in Zaandam biedt een groot assortiment banden. Wij kunnen u adviseren wat de beste band voor u is op basis van uw rijstijl en uw budget. Niet alleen hebben wij de bekende A-merken, wij bieden u ook banden met een goede prijs en kwaliteitverhouding.

4×4 / SUV Banden

4×4 oftewel SUV Banden zijn zowel op verharde als onverharde terreinen te gebruiken. De profieldiepte van de band is bepalend waar de band zijn beste kwaliteiten vertoond. U moet dus zichzelf afvragen hoe vaak u op onverharde wegen zult rijden bij de aanschaf van deze banden.

4-Seizoenen banden

De 4 seizoenenband is, zoals de naam dit al zegt, alle 4 de seizoenen te gebruiken. U hoeft deze dan niet om te ruilen in de winter voor winterbanden, wat natuurlijk wel zo gemakkelijk is. Let wel op dat deze banden sneller slijten dan zomerbanden in de zomer en dan de 4 seizoenenband minder grip heeft in de winter. De 4 seizoenenband is de zogenaamde compromisband.

Zomerbanden

Autovink in Zaandam biedt u een groot assortiment zomerbanden tegen scherpe tarieven. De banden leveren wij in A- merken maar ook in B-merken voor ieder zijn gebruik en budget . De eigenschappen van de zomerbanden zijn afgestemd op temperatuur boven de 7 graden Celsius. Bij lagere temperaturen zijn winterbanden meer geschikt.

Door de banden gedurende het jaar te wisselen, profiteert u van de unieke eigenschappen van de winter,- en zomerband. Dit heeft de volgende voordelen:

  • verhoogde verkeersveiligheid door optimale grip
  • langere levensduur van de band
  • lager brandstofverbruik

Winterbanden

Autovink in Zaandam kan u adviseren over winterbanden. De voordelen van winterbanden worden duidelijk bij temperaturen van onder de 7 graden Celsius. Een veel gehoorde misvatting is dat winterbanden alleen van toepassing bij ijs en sneeuw en dat is dus niet zo. Autovink in Zaandam heeft een groot assortiment winterbanden en kan deze banden ook voor u opslaan.

Bandenopslag

U wilt wel de voordelen van zomerbanden en winterbanden, maar weet niet waar u de banden moet opslaan? Geen probleem, want Autovink in Zaandam biedt bandenopslag. Wanneer wij de zomerbandenwissel of winterbandenwissel uitvoeren, kunnen wij de banden gemakkelijk voor u opslaan.

Autovink is sinds 1966 uw betrouwbaar BOVAG Autobedrijf.

Bezorgd over het Coronavirus? Dat zijn wij ook. Wij hebben maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Lees hierover meer.