n

Onderhoud & Reparatie

onderhoud-reparatie-autovink-zaandam

Bij Autovink in Zaandam bieden wij auto onderhoud aan alle merken auto’s. Wij zijn namelijk een onafhankelijke garage en hebben een brede en diepe kennis. Wij kunnen uw auto onderhouden volgens fabrieksspecificaties. U heeft als consument namelijk keuzevrijheid. Wanneer wij uw auto onderhouden, blijft de eventuele fabrieksgarantie behouden. U hoeft hier tegenwoordig niet meer naar het dealerkanaal, maar u kunt gewoon naar Autovink waar wij u met persoonlijke service van dienst zijn.

Klein Beurt en Grote Beurt

U kunt in de service manual van uw auto lezen wanneer de auto toe is aan een kleine en respectievelijk een grote beurt. De service intervallen verschillen namelijk per auto. De fabrikant heeft daarom precies aangegeven wanneer de auto moet onderhouden worden en welke onderdelen toe zijn aan vervanging voor een lange levensduur van uw auto. Natuurlijk zal Autovink in Zaandam dit in goed overleg met u doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wachtruimte

Neem plaats in de wachtruimte van Autovink. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u wachten tot uw auto klaar is. Wij hebben gratis WIFI en een speciale hoek voor de kinderen.

Leenauto & Leenfiets

Wilt u niet wachten? Maak gebruik van onze leenauto of leenfiets. U kunt vanaf Autovink bijvoorbeeld makkelijk het centrum van Zaandam bereiken op de fiets.

Haal en Brengservice

Heeft u niet per se vervoer nodig dan kunnen wij u van dienst zijn met onze haal en brengservice. Wij kunnen u naar uw werk brengen, of terug naar huis en kunnen u weer ophalen wanneer de auto klaar is. Dat is wel handig!

Autovink denkt met u mee en wij zien u graag terug in Zaandam.