n

Airco Service

aircoservice-autovink-zaandam

 

Om uw airco in de auto optimaal te laten werken, heeft de airco service nodig. Het regelmatig onderhouden van uw airco zorgt voor een lange levensduur. In de winter zorgt de airco dat u veilig op weg kan, omdat deze voorkomt dat de ramen beslaat. In de zomer kunt u natuurlijk de temperatuur controleren, wat een rit in de warmte natuurlijk veel aangenamer maakt. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur in uw auto, het regelt ook de luchtvochtigheid.

STEK

STEK, Stichting Emissiepreventie Koudetechniek, heeft als doel emissies in de koudesector terug te dringen.  Autovink gaat conform de STEK-normen zorgvuldig om met koudemiddelen. Bij ons staat emissiepreventie hoog in het vaandel en is dit volledig geïntegreerd in onze bedrijfsvoering.

Airco Reinigen

Ruikt u een nare geur als u de airco aanzet? Wij kunnen dit gemakkelijk voor u oplossen. Wij zullen de airco voor u reinigen. Niet alleen verwijdert dit nare luchtjes, het verwijdert ook schimmels en sporenelementen. Lees meer op onze Reinigingsproducten pagina.

Wachtruimte

Neem plaats in de wachtruimte van Autovink. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u wachten tot uw auto klaar is. Ook bieden wij gratis WIFI en hebben wij een speciale hoek voor de kinderen.

Leenauto & Leenfiets

Wilt u niet wachten? Maak gebruik van onze leenauto of leenfiets. Autovink houdt u mobiel.

Haal en Brengservice

Heeft u niet per se vervoer nodig dan kunnen wij u van dienst zijn met onze haal en brengservice. Laat u halen en/of brengen door Autovink.

Bezorgd over het Coronavirus? Dat zijn wij ook. Wij hebben maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Lees hierover meer.