n

De vriendelijke garage

Tussen alle autobedrijven willen we ons graag onderscheiden. Dit doen we met het geven van duidelijke informatie aan iedereen. Bij ons krijgt u dan ook geen moeilijke technische uitleg over het onderhoud en de reparaties aan uw auto. In duidelijke “niet technische taal” leggen wij uit wat nodig is aan uw auto. Ons gekwalificeerd personeel houdt u op de hoogte van de kosten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Ook voor een occasion of elektrische stadsmobiliteit kunt u bij ons terecht. Hierbij kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Stomme vragen bestaan voor niet!

Onze service bieden wij aan voor iedereen. Wij ontvangen u in een gezellige wachtruimte met een speelhoek voor de kinderen en Wi-Fi. Er is een heerlijke koffie en thee bar en samen met gevarieerde soorten lectuur.

Vanaf de binnenkomst willen wij dat u zich bij ons thuis voelt. Wanneer de auto weer gereed is zullen wij de gespecificeerde factuur duidelijk aan u uitleggen. Zodat u terug kunt kijken op onze goede service en weer veel veilige kilometers kunt maken.

Bezorgd over het Coronavirus? Dat zijn wij ook. Wij hebben maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Lees hierover meer.