n

Carver

Het Nederlandse Carver heeft een unieke elektrische driewieler ontwikkeld met kanteltechnologie.

Carver richt zich op duurzame mobiliteitsoplossingen om slimmer, sneller en duurzamer van deur tot deur te reizen. Het hoofdkantoor en de assemblagefabriek zijn gevestigd in Leeuwarden. De ontwikkelingsactiviteiten vinden plaats bij Carver Technology in ‘s Gravendeel. De elektrische Carver is ontwikkeld als vervoersalternatief voor forensen en stedelingen.  Het voertuig is voorzien van kanteltechnologie en combineert feitelijk de voordelen van een auto met die van een scooter.

Elektrische aandrijving

De tweepersoons Carver heeft een topsnelheid van 45 km/u, is slechts 88 centimeter breed en helt dankzij de zogeheten Dynamic Vehicle Control maximale 40 graden in bochten. Elk achterwiel wordt aangedreven door een 2 kW sterke elektromotor met 150 Nm. De acceleratie van 0 naar 45 km/u duurt 8 seconden. Dankzij een 5,4 kWh accupakket moet de Carver 100 kilometer kunnen rijden. De oplaadtijd (tot 80%) bedraagt 4,2 uur en 6,5 uur voor 100% opladen. Er is een bagageruimte van 75 liter net achter het zitcompartiment. Ondertussen is er ook een Carver Cargo toegevoegd aan het assortiment.

Milieulijst

Om in aanmerking te komen voor de VAMIL / MIA moet het voertuig worden vermeld op de Milieulijst, de zogenaamde ‘milieulijst’. In het geval van de Carver is dit B3118. De Carver moet worden geregistreerd met een kenteken om in aanmerking te komen voor de VAMIL / MIA en valt daarom onder de 21% belastingregel.

Wilt u mobiel zijn én blijven met een elektrisch voertuig? Of zoekt u een moderne zakelijke mobiliteitsoplossing voor uw klanten in de binnenstad?

Als dealer hebben wij kennis van de voertuigen, geven we goede service en persoonlijk advies!

Klik hier voor het gehele assortiment van de Carver

 

Carver en Carver Cargo

Klik hier voor informatie

Bezorgd over het Coronavirus? Dat zijn wij ook. Wij hebben maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Lees hierover meer.